Lions Club Horsens Bygholm

ForsideAktiviteterAnsøgningerOm klubbenKontakt

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge F2K WebHotel & WebDesign

Lions Club Horsens Bygholm har siden 1977 udgivet årets julemærke i Horsens. Udgivelsen sker hvert år omkring 1. november.

Et ark består af 16 julemærker, som du kan bruge til samlerbrug og til din julepost.

Som noget nyt har vi også et elektronisk julemærke til brug ved e-mails. Kontakt os for yderligere oplysninger på det elektroniske julemærke.

Dette års julemærke og tidligere års julemærker kan købes ved at overføre 25 kr pr. ark til vores konto i Danske Bank: Regnr: 9570 kontonr: 11721087.

Angiv dit navn og adresse samt antal ark á 25,00 kr.

De ønskede ark sendes, når beløbet er registreret på kontoen.

Motivet på dette års julemærke er Tamdrup Kirke
Fotograf er Hans Ole Olsen

Abonnementeordning:
Du har mulighed for at blive skrevet på en liste med det antal julemærkeark, som du ønsker at modtage fremover. På udgivelsestidspunktet vil vi fremsende det ønskede antal ark sammen med et girokort til betalingen.

Tidligere udgivelser:
Er du interesseret i at supplere din samling er det muligt at bestille tidligere julemærkeark helt tilbage til starten.

Du skal blot i indbetalingsfeltet ved bankoverførslen skrive hvilke årstal og antal du ønsker.
Beløbet bedes sendt til Danske Bank (Horsens) regnr: 9570 kontonr: 11721087

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark